פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, יש להם דגים ניפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר, שטר של 200 שקל נותן שם סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר ושרימפס טריים לפעמים
מתחילה בהשחמה של הקישואים, הקישואים טוב שהם קטנים, אפשר לקלוף ועדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים. חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך. מניחים במחבת ברזל כבדה עם רבע כוס שמן זית, מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים ואת שיני השום מעוכות וחתוכות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות חתוכות לקוביות קטנות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים. שמאוזן ולח מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה, זה ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד ומוכנים
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בהשחמה של הקישואים, הקישואים טוב שהם קטנים, אפשר לקלוף ועדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים. חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך. מניחים במחבת ברזל כבדה עם רבע כוס שמן זית, מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים ואת שיני השום מעוכות וחתוכות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות חתוכות לקוביות קטנות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים. שמאוזן ולח מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה, זה ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד ומוכנים