העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר
דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה
שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול
חומרים
אופן ההכנה
דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה
שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול