את המרינדה כדאי לטחון, הכוס של הנינג'ה או מעבד מזון יעשו את העבודה
מכניסה שיני שום ושורש ג'ינג'ר חתוך גס
אם יש שלוט זה מעולה, גם בצל סגול יתאים
מוסיפה עלים של ליים, זה נותן ארומה מעולה. אם אין גם גרידה מליים יכולה להתאים
מוסיפה קוקנט אמינו, ומי שלא בפרוטוקול יכולה גם סויה איכותית
מוסיפה חומץ אורז או מיץ ליים
מוסיפה חלב קוקוס נקי, הכוונה בלי שום תוספות, שמן שומשום עדין ומלח
טוחנת טוב כדקה עד שהמרינדה חלקה ואחידה
מפרישה חצי כוס מהמרינדה להכנת הרוטב
חותכת את הפרגיות לקוביות גדולות, מכל פרגית יוצאות כ 8 קוביות
מעבירה את הפרגיות למרינדה ומעסה קצת שכל הקוביות יצופו טוב
מכסה בנילון ניצמד ולמקרר, לפחות ל3 שעות. לילה זה גם מצוין
משפדת את הקוביות מתוך המרינדה בצפיפות על שיפודי ברזל רחבים כשמונה קוביות על שיפוד
אם אתן לא בענין מנגל גם שיפודי במבוק רחבים יעבדו ואז רק ארבע קוביות לשיפוד
את הצליה אפשר לעשות על מחבת חם משומן
אני אוהבת מנגל גחלים
מחכה שהגחלים לבנות וחמות
מניחה מעל, בלי רשת ככה כלום לא נידבק
מסובבת מדי פעם, זה יקח 10 דקות בערך עד שהשיפוד צלוי טוב והצבע מעולה
בסיר קטן מחממת את המרינדה עם חלב קוקוס וסוכר קנים, אפשר גם קוקוס
מוסיפה שתי כפות נדיבות של חמאת פיסטוק. לא מחית פיסטוק, אלה החמאה
החמאה נמסה פנימה, הסוכר נמס והמרינדה מתחממת והארומות של השום גינג'ר ולימון עולות. מערבבת עד שהרוטב קרימי וירוק
את השיפודים מורידה לצלחת, מעל הרוטב, ומעל פיסטוקים גרוסים
מנת הבית
Ingredients
Directions
את המרינדה כדאי לטחון, הכוס של הנינג'ה או מעבד מזון יעשו את העבודה
מכניסה שיני שום ושורש ג'ינג'ר חתוך גס
אם יש שלוט זה מעולה, גם בצל סגול יתאים
מוסיפה עלים של ליים, זה נותן ארומה מעולה. אם אין גם גרידה מליים יכולה להתאים
מוסיפה קוקנט אמינו, ומי שלא בפרוטוקול יכולה גם סויה איכותית
מוסיפה חומץ אורז או מיץ ליים
מוסיפה חלב קוקוס נקי, הכוונה בלי שום תוספות, שמן שומשום עדין ומלח
טוחנת טוב כדקה עד שהמרינדה חלקה ואחידה
מפרישה חצי כוס מהמרינדה להכנת הרוטב
חותכת את הפרגיות לקוביות גדולות, מכל פרגית יוצאות כ 8 קוביות
מעבירה את הפרגיות למרינדה ומעסה קצת שכל הקוביות יצופו טוב
מכסה בנילון ניצמד ולמקרר, לפחות ל3 שעות. לילה זה גם מצוין
משפדת את הקוביות מתוך המרינדה בצפיפות על שיפודי ברזל רחבים כשמונה קוביות על שיפוד
אם אתן לא בענין מנגל גם שיפודי במבוק רחבים יעבדו ואז רק ארבע קוביות לשיפוד
את הצליה אפשר לעשות על מחבת חם משומן
אני אוהבת מנגל גחלים
מחכה שהגחלים לבנות וחמות
מניחה מעל, בלי רשת ככה כלום לא נידבק
מסובבת מדי פעם, זה יקח 10 דקות בערך עד שהשיפוד צלוי טוב והצבע מעולה
בסיר קטן מחממת את המרינדה עם חלב קוקוס וסוכר קנים, אפשר גם קוקוס
מוסיפה שתי כפות נדיבות של חמאת פיסטוק. לא מחית פיסטוק, אלה החמאה
החמאה נמסה פנימה, הסוכר נמס והמרינדה מתחממת והארומות של השום גינג'ר ולימון עולות. מערבבת עד שהרוטב קרימי וירוק
את השיפודים מורידה לצלחת, מעל הרוטב, ומעל פיסטוקים גרוסים
מנת הבית