ספרייבס זה נתח יחסית לא יקר
אפשר לקבל אותו עם או בלי עצמות הצלע
הוא ניקרא כך כי הוא ההמשך ה"מיותר" של הצלעות
צלעות זה אכן טעים, אבל יקר ממש, זה ההמשך שנותן תמורה טובה לכסף עם טעמים מעולים
אם קיבלתן ללא עצמות מה שנותר לעשות זה לחתוך פרוסות רוחב בעובי אצבע
אם קיבלתן עם עצמות
את העצמות אפשר להוציא ולשמור לציר. ואז לחתוך לפרוסות רוחב בעובי אצבע
מרינדה
לימון, עלי נענע קצוצים, עלי זעתר יבשים מלח פלפל ושמן זית
את הפרוסות מעסה קצת במרינדה
את הזוקיני פורסת לאורך לארבע ומוסיפה למרינדה
מכניסה למקרר לכמה שעות
שיפוד
משתמשת בשיפודי מתכת רחבים כמו בשיפודיות
מעבירה את השיפוד מהצד של השומן
זה יוצא יותר יציב
בין לבין מכניסה בעדינות פרוסות זוקיני
צליה
אני אוהבת גחלים ומנגל פשוט
נותנת לגחלים לפחות חצי שעה עד שהם שקטות
יהיו כאן נזילות של שומן ככה ששוה לשים לב
עדיף חום לא גבוהה מדי כדי לתת לשומן להינמס בלי שהשיפוד ישרף
Ingredients
Directions
ספרייבס זה נתח יחסית לא יקר
אפשר לקבל אותו עם או בלי עצמות הצלע
הוא ניקרא כך כי הוא ההמשך ה"מיותר" של הצלעות
צלעות זה אכן טעים, אבל יקר ממש, זה ההמשך שנותן תמורה טובה לכסף עם טעמים מעולים
אם קיבלתן ללא עצמות מה שנותר לעשות זה לחתוך פרוסות רוחב בעובי אצבע
אם קיבלתן עם עצמות
את העצמות אפשר להוציא ולשמור לציר. ואז לחתוך לפרוסות רוחב בעובי אצבע
מרינדה
לימון, עלי נענע קצוצים, עלי זעתר יבשים מלח פלפל ושמן זית
את הפרוסות מעסה קצת במרינדה
את הזוקיני פורסת לאורך לארבע ומוסיפה למרינדה
מכניסה למקרר לכמה שעות
שיפוד
משתמשת בשיפודי מתכת רחבים כמו בשיפודיות
מעבירה את השיפוד מהצד של השומן
זה יוצא יותר יציב
בין לבין מכניסה בעדינות פרוסות זוקיני
צליה
אני אוהבת גחלים ומנגל פשוט
נותנת לגחלים לפחות חצי שעה עד שהם שקטות
יהיו כאן נזילות של שומן ככה ששוה לשים לב
עדיף חום לא גבוהה מדי כדי לתת לשומן להינמס בלי שהשיפוד ישרף