הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל
אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר
משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים
חומרים
אופן ההכנה
אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר
משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים