קרמבל פירות קיץ פליאו

| 22/09/2021

קינוח מאוד פשוט מפירות קצת פחות יצוגים, השתמשתי בנקטרינות ושזיפים שהגיעו בארגז השאריות של עלה הביתה. כל שילוב של אפרסקים, שזיפים, אגסים, משמשים יעבוד מעולה

מיקס פירות
 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

Ingredients

מיקס פירות
 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

Directions

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

קרמבל פירות קיץ פליאו
קרמבל פירות קיץ פליאו