קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

חומרים

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק