לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות
לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות
Ingredients
Directions
לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות