Print Options:

קיש אספרגוס פטריות ופסטו

Yields8 ServingsPrep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr

קיש חגיגי עם אספרגוס ופטריות. על טעמי הקוקוס מכסה פסטו טעים. התוצאה מספקת וחגיגית מצוין לשבועות

לבצק
 רבע כוס קמח קוקוס
 כוס קמח שקדים
 3 וחצי כפות שמן קוקוס
 1 ביצה
 קורט מלח חצי כפית אבקת שום
מילוי
 חצי כוס חלב קוקוס
 2 ביצים
 2 כפות ממרח פסטו
 חצי כפית פלפל שחור
 חצי כפית אבקת שום
 כפית מלח
 כפית קמח טפיוקה
 חופן אספרגוס
 3 בצלים ירוקים
 פטריות שימאג'י או אחרות
לבצק
1

בקערה מערבבת קמח קוקוס וקמח שקדים מלח ואבקת שום (אופציונלי) מוסיפה את השמן קוקוסומערבבת בקצות האצבעות לתערובת חולית
כצד טורפת ביצה ומוסיפה לאט לבצק עד שמתקבל בצק אחיד
משטחת בתבנית מהבסיס עולה לשולים. אני בחרתי בתבנית ארוכה, עם אתן עושות עגולה כדאי להכפיל כמויות
מחממת תנור ל150 מעלות
מכניסה את הבצק המשוטח למקפיא לעשר דקות
מכניסה לתנור לאפיה עיוורת, אין צורך לשים מעל קיטניות לכ15 דקות עד להשחמה קלה

מילוי
2

בנתים שהבצק בתנור מכינה את הירקות, את האספרגוס חולטת
את הפטריות משחימה במעט שמן זית
את גבעולי הבצל מנקה ומשאירה שלמים
שהבצק מוכן מוציאה ומסדרת יפה את בירקות בתבנית

3

בקערה מכינה את המלית. ביצים, חלב קוקוס, פסטו ותבלינים, טורפת טוב
מניחה את התבנית עם הבצק והירקות בתוך תבנית תנור כדי להקל על ההובלה לתנור
יוצקת בעדינות את המילוי
אופה כחצי שעה על 170 מעלות

Nutrition Facts

Servings 8