קונפי גזר

בקור הזה כיף שהתנור פועל, זמן לרכך שורשים שדורשים המון זמן. היה לנו גזר שניראה מאוד אורגני, קצר לא אחיד וקשה לקילוף. אז ניסינו למצות אותו לאט בתנור עם שומן שנישאר מהאסדו ושום יצא מפתיע

הכנות5 minsזמן בישול2 hrs

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

Ingredients

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

Directions

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

קונפי גזר