בקור הזה כיף שהתנור פועל, זמן לרכך שורשים שדורשים המון זמן. היה לנו גזר שניראה מאוד אורגני, קצר לא אחיד וקשה לקילוף. אז ניסינו למצות אותו לאט בתנור עם שומן שנישאר מהאסדו ושום יצא מפתיע
הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות
Ingredients
Directions
הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות