Print Options:

קבב

Yields1 Servingהכנות10 minsזמן בישול15 minsזמן כולל25 mins

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
 בצל בינוני קצוץ דק
 חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
 8 עלי נענע קצוצים דק
 קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור
1

בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים

2

ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע