הציר הזה מעשיר כל מרק או תבשיל ברגע. נותן טעמים עמוקים ומנה מרוכזת של ג'לטין. הוא סמיך מאוד והבישול שלו יחסית לציר עצמות קצר. מדי פעם מכינה ומקפיאה בשקיות זיפ של חצי ליטר. אוצר
עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.
עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.
את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת
מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר
Ingredients
Directions
עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.
עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.
את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת
מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר