צ'ימיצ'ורי

כמו הפסטו גם צ'ימיצ'ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

צנצנת של חצי ליטר

Prep Time10 mins

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

צ'ימיצ'ורי