את השקדים לקערה גדולה, שופכת עליהם מלא מים רותחים, אחרי חצי שעה מקלפת
מחליפה למים חדשים ומעבירה למקרר ללילה או לפחות ל6 שעות על השיש
את השקדים ללא המים מעבירה לכוס טחינה כמו של הנינג'ה
מוסיפה חצי כוס מים מטוהרים מיץ מחצי לימון ומלח
טוחנת ממש טוב
הטעם שמתקבל חמצמץ לימוני, אפשר להוסיף עוד קצת לימון כדי להגיע אליו
מגרדת את המלפפונים על החורים הגסים
מפזרת מעליהם מעט מלח שיגירו נוזלים
מספיק כמה דקות והמלפפון נכנע
סוחטת ומעבירה לקערה
מוסיפה לאבנה שקדים
מוסיפה שום מגורד נענע קצוצה ועוד מלח
טועמת, עוד מלח עוד שום, אולי קצת שמיר קצוץ
מגישה עם שמן זית מעל
מכינה את הקבב לפי המתכון המצורף
Ingredients
Directions
את השקדים לקערה גדולה, שופכת עליהם מלא מים רותחים, אחרי חצי שעה מקלפת
מחליפה למים חדשים ומעבירה למקרר ללילה או לפחות ל6 שעות על השיש
את השקדים ללא המים מעבירה לכוס טחינה כמו של הנינג'ה
מוסיפה חצי כוס מים מטוהרים מיץ מחצי לימון ומלח
טוחנת ממש טוב
הטעם שמתקבל חמצמץ לימוני, אפשר להוסיף עוד קצת לימון כדי להגיע אליו
מגרדת את המלפפונים על החורים הגסים
מפזרת מעליהם מעט מלח שיגירו נוזלים
מספיק כמה דקות והמלפפון נכנע
סוחטת ומעבירה לקערה
מוסיפה לאבנה שקדים
מוסיפה שום מגורד נענע קצוצה ועוד מלח
טועמת, עוד מלח עוד שום, אולי קצת שמיר קצוץ
מגישה עם שמן זית מעל
מכינה את הקבב לפי המתכון המצורף