משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל
מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם
מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם
מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.
את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק
Ingredients
Directions
משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל
מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם
מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם
מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.
את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק