גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת
שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח
הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות
צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף
חומרים
אופן ההכנה
שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח
הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות
צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף