נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה
בצלחת זכוכית או פירקס מפזרת שיכבה דקה של מלח הימלאיה גס
מניחה את פיסות הדג מעל המלח
מפזרת מעל שיכבה נוספת דקה של מלח
עושה ככה עם כל הכמות. אם יש עוד דג ממשיכה בשכבות, הפיסות צרכות להיות מצופות במלח
הזמן שבו הדג נימצא במלח קובע כמה הוא כבוש וכמה לחות נישארת בו. אני מוצאת ש40 דקות זה זמן טוב
מכסה בנילון ניצמד ומכניסה למקרר שמה טיימר, פה זה חשוב לדייק
בחלוף הזמן שוטפת היטב את פיסות הדגים ומעבירה למי קרח
מוציאה את הדגים ומניחה מעל נייר מטבח ליבוש
בוחרת כלי זכוכית או צינצנת זכוכית שיש לה מיכסה ומסדרת את דגים בשכבות, בניהן עלי זעתר, בצל פרוס, מיץ או פרוסות לימון
מסימת בסחיטה של תפוז ושמן זית לכיסוי
שומרת במקרר, מחזיק כמה ימים
Ingredients
Directions
בצלחת זכוכית או פירקס מפזרת שיכבה דקה של מלח הימלאיה גס
מניחה את פיסות הדג מעל המלח
מפזרת מעל שיכבה נוספת דקה של מלח
עושה ככה עם כל הכמות. אם יש עוד דג ממשיכה בשכבות, הפיסות צרכות להיות מצופות במלח
הזמן שבו הדג נימצא במלח קובע כמה הוא כבוש וכמה לחות נישארת בו. אני מוצאת ש40 דקות זה זמן טוב
מכסה בנילון ניצמד ומכניסה למקרר שמה טיימר, פה זה חשוב לדייק
בחלוף הזמן שוטפת היטב את פיסות הדגים ומעבירה למי קרח
מוציאה את הדגים ומניחה מעל נייר מטבח ליבוש
בוחרת כלי זכוכית או צינצנת זכוכית שיש לה מיכסה ומסדרת את דגים בשכבות, בניהן עלי זעתר, בצל פרוס, מיץ או פרוסות לימון
מסימת בסחיטה של תפוז ושמן זית לכיסוי
שומרת במקרר, מחזיק כמה ימים