תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה
Ingredients
Directions
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה