פוטיטו

28/06/2020

פוטטוס מבטטה לבנה, בטטה סגולה, ובטטה כתומה. טעמים קרובים ומספיק שונים כדי ליצר צלחת מנחמת ומענינת שיש בה עושר טעמי צ'יפס

Prep Time30 minsCook Time40 mins

 בטטה כתומה
 בטטה סגולה
 בטטה לבנה
 שמן זית
 אבקת שום, מלח ים, אורגנו

1

קולפת את הבטטות וחותכת אותן לפרוסות לאורך, את הפרוסות חותכת למקלות אורך, הרעיון הוא ללכת עם כיוון הסיבים. עושה ככה עם שלושת הצבעים

2

מכינה קערה עמוקה ושמה בה חצי כוס שמן זית, כפית שום כתוש, כפית מלח ים וכפית אורגנו זעתר או רוזמרין
מקפיצה קצת שכל הבטטות יהיו מצופות

3

ומסדרת על הרשת של התנור, לאקסטר קריספ הבטטות מקבלות אוויר מכל הכיונים
או פשוט בתבנית על נייר אפיה
אופה על טורבו 30 עד 40 דקות עד שמקבל צבע יפה
מוציאה ומניחה לכמה דקות להתיצב אפשר עוד מלח

Ingredients

 בטטה כתומה
 בטטה סגולה
 בטטה לבנה
 שמן זית
 אבקת שום, מלח ים, אורגנו

Directions

1

קולפת את הבטטות וחותכת אותן לפרוסות לאורך, את הפרוסות חותכת למקלות אורך, הרעיון הוא ללכת עם כיוון הסיבים. עושה ככה עם שלושת הצבעים

2

מכינה קערה עמוקה ושמה בה חצי כוס שמן זית, כפית שום כתוש, כפית מלח ים וכפית אורגנו זעתר או רוזמרין
מקפיצה קצת שכל הבטטות יהיו מצופות

3

ומסדרת על הרשת של התנור, לאקסטר קריספ הבטטות מקבלות אוויר מכל הכיונים
או פשוט בתבנית על נייר אפיה
אופה על טורבו 30 עד 40 דקות עד שמקבל צבע יפה
מוציאה ומניחה לכמה דקות להתיצב אפשר עוד מלח

פוטיטו
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים