פאג’ קוקוס

הכנות15 mins
לכדורים
 כוס תמרים
  כוס חלב קוקוס
 שתים וחצי כוסות קוקוס טחון
 5 כפות שמן קוקוס
 שליש כוס קמח קוקוס
 כף קינמון טחון
 קמצוץ מלח אטלנטי דק
לציפוי
  כפית קינמון
 חצי כוס קוקוס טחון
1

מתחילה בהכנת טופי תמרים, בסיר קטן שמה חצי כוס חלב קוקוס ותמרים מגולענים, על אש קטנה. כשמגיע לרתיחה מערבבת ומועכת את התמרים לתוך החלב ומבשלת עד ליצירת ממרח דביק דמוי טופי
בקערה מערבבת את שבבי הקוקוס, קמח קוקוס, שמן קוקוס, קינמון וטיפה מלח ואת טופי התמרים. מוסיפה בהדרגה עוד חלב קוקוס עד חצי כוס ליצירת מרקם של כדורי שוקולד
קמח הקוקוס סופג לאט והרבה לכן כדי לקבל כדורים לחים מספיק כדאי לחכות רבע שעה וליראות האם יש צורך בעוד חלב קוקוס
כשנוצר בצק הומוגני מגלגלת לכדורים
מערבבת בקערית קטנה קוקוס טחון וקינמון, מעבירה את הכדורים המגולגלים בקערית ולקופסה אטומה במקרר
הם יותר טעימים בטמפרטורת החדר ככה הסחלב יותר נוכח

Ingredients

לכדורים
 כוס תמרים
  כוס חלב קוקוס
 שתים וחצי כוסות קוקוס טחון
 5 כפות שמן קוקוס
 שליש כוס קמח קוקוס
 כף קינמון טחון
 קמצוץ מלח אטלנטי דק
לציפוי
  כפית קינמון
 חצי כוס קוקוס טחון

Directions

1

מתחילה בהכנת טופי תמרים, בסיר קטן שמה חצי כוס חלב קוקוס ותמרים מגולענים, על אש קטנה. כשמגיע לרתיחה מערבבת ומועכת את התמרים לתוך החלב ומבשלת עד ליצירת ממרח דביק דמוי טופי
בקערה מערבבת את שבבי הקוקוס, קמח קוקוס, שמן קוקוס, קינמון וטיפה מלח ואת טופי התמרים. מוסיפה בהדרגה עוד חלב קוקוס עד חצי כוס ליצירת מרקם של כדורי שוקולד
קמח הקוקוס סופג לאט והרבה לכן כדי לקבל כדורים לחים מספיק כדאי לחכות רבע שעה וליראות האם יש צורך בעוד חלב קוקוס
כשנוצר בצק הומוגני מגלגלת לכדורים
מערבבת בקערית קטנה קוקוס טחון וקינמון, מעבירה את הכדורים המגולגלים בקערית ולקופסה אטומה במקרר
הם יותר טעימים בטמפרטורת החדר ככה הסחלב יותר נוכח

פאג’ קוקוס