ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים
מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש
Ingredients
Directions
מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש