עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך