פיתוח מתכון רמי ורטמן
מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה
מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי