Print Options:

עוגת בננות

Yields1 Servingהכנות15 minsזמן בישול40 minsזמן כולל55 mins

פיתוח מתכון רמי ורטמן

 ארבע עד שש בננות אורגניות בשלות מאוד
 2 ביצים אורגניות
 רבע כוס שמן קוקוס מומס
 רבע כוס סוכר קוקוס
 2 כפות מיפל טהור
 1 כוס קמח שקדים
 1 כוס קמח אורז מלא
 2 כפות קמח טפיוקה
 כפית קינמון טחון
 כפית וחצי אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 קורט מלח הימליה
תוספות
 שני חופנים פקאן או אגוזי מלך
 100 גרם שוקולד 80% קצוץ
 חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
 בננה נוספת חצויה לאורך לשים מעל
1

מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה

2

מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי