עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

הכנות15 minsזמן בישול15 mins
 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ
1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו