עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו

10/03/2021

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

Prep Time15 minsCook Time15 mins

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים