עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה
מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן
Ingredients
Directions
מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן