עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

הכנות10 minsזמן בישול15 mins
 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד
1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים