עוגיות פיצוחים

| 3/06/2020

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

מרכיבים
 100 גרם גרעיני דלעת
 100 גרם שומשום מלא שומשום לבן זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גרם גרעיני חמניה פרוסות שקדים קלופים
 100 גרם אגוזי מלך, פקאן, קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גרם שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

הכנות
1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת

2

מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית

3

אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

**
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

מרכיבים
 100 גרם גרעיני דלעת
 100 גרם שומשום מלא שומשום לבן זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גרם גרעיני חמניה פרוסות שקדים קלופים
 100 גרם אגוזי מלך, פקאן, קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גרם שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

הכנות
1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת

2

מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית

3

אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

**
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים