עגבניות שמש

20/08/2020

השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

Prep Time10 mins

 עגבניות שרי
 מלח ים גס
 ענפי טימין אורגנו או זעתר
 שמן זית עדין

איך מכינות עגבניות שמש
1

אפשר ורצוי להשתמש בעגבניות קצת ישנות, שרי הם מעולות , אפשר גם עגבניות תמר חוצה את העגבניות לאורך ומסדרת בתבנית, ממליחה

2

מניחה את התבנית בשמש ומעליה רשת. זה יכולה להיות רשת נגד יתושים שאפשר לקנות בכל חנות לחומרי בנין, דואגת שהרשת תישאר מעל התבנית, או עם מסגרת או עם אטבי כביסה

3

במשך היום התבנית תופסת שמש והעגבניות מתיבשות, בערב מכניסה הביתה שלא יתפוס לחות
אפשר יום אפשר יומים, אפשר גם שלושה, תלוי בכמה תירצו את העגבניות שלכן מצומקות

4

שמוכן מעבירה את העגבניות המצומקות לצנצנת נקיה מוסיפה ענפי תבלין ושמן זית טוב לכיסוי. נשמר טוב גם בחוץ, מתחסל מהר מאוד

Ingredients

 עגבניות שרי
 מלח ים גס
 ענפי טימין אורגנו או זעתר
 שמן זית עדין

Directions

איך מכינות עגבניות שמש
1

אפשר ורצוי להשתמש בעגבניות קצת ישנות, שרי הם מעולות , אפשר גם עגבניות תמר חוצה את העגבניות לאורך ומסדרת בתבנית, ממליחה

2

מניחה את התבנית בשמש ומעליה רשת. זה יכולה להיות רשת נגד יתושים שאפשר לקנות בכל חנות לחומרי בנין, דואגת שהרשת תישאר מעל התבנית, או עם מסגרת או עם אטבי כביסה

3

במשך היום התבנית תופסת שמש והעגבניות מתיבשות, בערב מכניסה הביתה שלא יתפוס לחות
אפשר יום אפשר יומים, אפשר גם שלושה, תלוי בכמה תירצו את העגבניות שלכן מצומקות

4

שמוכן מעבירה את העגבניות המצומקות לצנצנת נקיה מוסיפה ענפי תבלין ושמן זית טוב לכיסוי. נשמר טוב גם בחוץ, מתחסל מהר מאוד

עגבניות שמש
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים