מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או רק עם ציר
מתחילה עם הדלעת, חוצה לאורך מורחת בקצת שמן זית ומלח
תבנית ונייר אפיה או פירקס, הופכת כך שהקליפה היא כמו כיפה
אופה במרכז התנור 40 דקות עד שעה בחום בינוני גבוהה
מניחה להתקרר קצת ועם שני מזלגות מפרידה את הפנים לספגטי דקים
מטגנת בצל, כרישה ושום בשמן זית או שומן בקר, ששקוף מוסיפה את הסלרי והגזר, משחימה קצת גם אותם
מוסיפה את הבשר הטחון לפחות 25 אחוז שומן, מפוררת בכף עץ לתוך הירקות, מוסיפה מעשבי התבלין מה שבא פילפל אם משתמשת ומלח
מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
מוסיפה את העגבניות שהירקות בסיר התבלו קצת ותפסו צבע
הכי טוב להשתמש בעגבניות שהבשילו ועמדו קצת. תערובת של שרי שנשארו במקרר ועגבניות רגילות תניב טעם מורכב וטוב
הכי פשוט להכניס את כולן לבלנדר לטחון ולסנן לתוך הרוטב שמתהווה בסיר, שהעגבניות מעורבבות פנימה מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה עם הדלעת, חוצה לאורך מורחת בקצת שמן זית ומלח
תבנית ונייר אפיה או פירקס, הופכת כך שהקליפה היא כמו כיפה
אופה במרכז התנור 40 דקות עד שעה בחום בינוני גבוהה
מניחה להתקרר קצת ועם שני מזלגות מפרידה את הפנים לספגטי דקים
מטגנת בצל, כרישה ושום בשמן זית או שומן בקר, ששקוף מוסיפה את הסלרי והגזר, משחימה קצת גם אותם
מוסיפה את הבשר הטחון לפחות 25 אחוז שומן, מפוררת בכף עץ לתוך הירקות, מוסיפה מעשבי התבלין מה שבא פילפל אם משתמשת ומלח
מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
מוסיפה את העגבניות שהירקות בסיר התבלו קצת ותפסו צבע
הכי טוב להשתמש בעגבניות שהבשילו ועמדו קצת. תערובת של שרי שנשארו במקרר ועגבניות רגילות תניב טעם מורכב וטוב
הכי פשוט להכניס את כולן לבלנדר לטחון ולסנן לתוך הרוטב שמתהווה בסיר, שהעגבניות מעורבבות פנימה מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת