מתחילה עם הדלעת, חוצה לאורך מורחת בקצת שמן זית ומלח
תבנית ונייר אפיה או פירקס, הופכת כך שהקליפה היא כמו כיפה
אופה במרכז התנור 40 דקות עד שעה בחום בינוני גבוהה
מניחה להתקרר קצת ועם שני מזלגות מפרידה את הפנים לספגטי דקים
מטגנת בצל, כרישה ושום בשמן זית או שומן בקר, ששקוף מוסיפה את הסלרי והגזר, משחימה קצת גם אותם
מוסיפה את הבשר הטחון לפחות 25 אחוז שומן, מפוררת בכף עץ לתוך הירקות, מוסיפה מעשבי התבלין מה שבא פילפל אם משתמשת ומלח
מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
מעדיפה להשתמש בעגבניות ישנות שלא עברו מקרר, כאלו שנישארו קצת התקווצצו אלו יש להם טעמים מתוקים ובשלים
מכניסה לבלנדר טוחנת ומסננת
מוסיפה את העגבניות לירקות ולציר
נותנת להם להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
למי שלא אוכלת עגבניות כמוני בימים אלו יש את האופציה להוסיף מישמש במקום. החמיצות מתיקות נותנת אפקט דומה
קוצצת דק מישמשים בשלים ומוסיפה לרוטב ממשיכה על אש קטנה ומדי פעם בודקת
Ingredients
Directions
מתחילה עם הדלעת, חוצה לאורך מורחת בקצת שמן זית ומלח
תבנית ונייר אפיה או פירקס, הופכת כך שהקליפה היא כמו כיפה
אופה במרכז התנור 40 דקות עד שעה בחום בינוני גבוהה
מניחה להתקרר קצת ועם שני מזלגות מפרידה את הפנים לספגטי דקים
מטגנת בצל, כרישה ושום בשמן זית או שומן בקר, ששקוף מוסיפה את הסלרי והגזר, משחימה קצת גם אותם
מוסיפה את הבשר הטחון לפחות 25 אחוז שומן, מפוררת בכף עץ לתוך הירקות, מוסיפה מעשבי התבלין מה שבא פילפל אם משתמשת ומלח
מוסיפה כוס ציר עצמות חם. נותנת לירקות לבשר ולנוזלים להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
מעדיפה להשתמש בעגבניות ישנות שלא עברו מקרר, כאלו שנישארו קצת התקווצצו אלו יש להם טעמים מתוקים ובשלים
מכניסה לבלנדר טוחנת ומסננת
מוסיפה את העגבניות לירקות ולציר
נותנת להם להתבשל לאט על אש קטנה ומדי פעם בוחשת
למי שלא אוכלת עגבניות כמוני בימים אלו יש את האופציה להוסיף מישמש במקום. החמיצות מתיקות נותנת אפקט דומה
קוצצת דק מישמשים בשלים ומוסיפה לרוטב ממשיכה על אש קטנה ומדי פעם בודקת