סלט קצוץ

29/06/2020

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

Prep Time15 mins

חומרים לקערית סלט
 מלפפון פקוס חרוש
 עגבנית מורשת בשלה
 מבחר עגבניות שרי ורגילות
 צנונית דיקון קולורבי
 בצל סגול קטן
 לימון+מלח ים+שמן זית סורי

1

מניחה את הירקות שטופים ונקיים על קרש גדול, חותכת גס

2

משתמשת בסכין כפולה לקיצוץ, כזו שיש לה ידיות משני הצדדים כמו שקוצצים קבב, קוצצת עד שזה ניראה קצוץ קטן קטן.
שמן זית לימון מלח
לפעמים גם טחינה

Ingredients

חומרים לקערית סלט
 מלפפון פקוס חרוש
 עגבנית מורשת בשלה
 מבחר עגבניות שרי ורגילות
 צנונית דיקון קולורבי
 בצל סגול קטן
 לימון+מלח ים+שמן זית סורי

Directions

1

מניחה את הירקות שטופים ונקיים על קרש גדול, חותכת גס

2

משתמשת בסכין כפולה לקיצוץ, כזו שיש לה ידיות משני הצדדים כמו שקוצצים קבב, קוצצת עד שזה ניראה קצוץ קטן קטן.
שמן זית לימון מלח
לפעמים גם טחינה

סלט קצוץ
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים