סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

הכנות15 mins

 מלפפון \ פקוס \ חרוש
 עגבנית מורשת בשלה
 מבחר עגבניות שרי ורגילות
 צנונית \ דיקון \ קולורבי
 בצל סגול קטן
 לימון+מלח ים+שמן זית סורי

1

מניחה את הירקות שטופים ונקיים על קרש גדול, חותכת גס
משתמשת בסכין כפולה לקיצוץ, כזו שיש לה ידיות משני הצדדים כמו שקוצצים קבב, קוצצת עד שזה ניראה טוב. שמן זית לימון מלח
לפעמים טחינה למי שהחזירה

חומרים

 מלפפון \ פקוס \ חרוש
 עגבנית מורשת בשלה
 מבחר עגבניות שרי ורגילות
 צנונית \ דיקון \ קולורבי
 בצל סגול קטן
 לימון+מלח ים+שמן זית סורי

אופן ההכנה

1

מניחה את הירקות שטופים ונקיים על קרש גדול, חותכת גס
משתמשת בסכין כפולה לקיצוץ, כזו שיש לה ידיות משני הצדדים כמו שקוצצים קבב, קוצצת עד שזה ניראה טוב. שמן זית לימון מלח
לפעמים טחינה למי שהחזירה

סלט קצוץ