דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב
חומרים
אופן ההכנה
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב