סיבוב בואדי ניסנס הניב שלל עונתי של מלפפונים פקוס וחרוש, ותפוחים קטנים פציחים. בחצר ענבי איזבלה הבשילו. יחד עם חומץ תפוחים צהובים ופיסטוק יש את כל הצבעים
את החרוש והפקוס מקלפת
בעזרת כפית מגרדת החוצה את הזרעים במרכז, פורסת דק
את המלפפון לא מקלפת פורסת לעיגולים
את הענבים חוצה ומוציאה את הגרעין, זה זן לא מהונדס עם גרעין גדול וקשה
את התפוח חותכת לרבעים, מגלענת ופורסת דק
את כל הירקות מעבירה לקערת הגשה
מוסיפה חומץ תפוחים צהובים ומערבבת, טוב לירקות להיות קצת בחומץ, כמו כבישה קלה וריכוך
להגשה, מפזרת פיסטוקים ועלים של נענע
מעט מלח גס ומעט מאוד שמן
Servings 0