סלט מלפפונים בסוף הקיץ

סיבוב בואדי ניסנס הניב שלל עונתי של מלפפונים, פקוס, חרוש ותפוחים קטנים פציחים. בחצר ענבי איזבלה הבשילו. כולם יחד עם חומץ של תפוחים צהובים ופיסטוקים שיש בהם את כל הצבעים

4 מנות

Prep Time15 mins

 3 מלפפונים ירוקים טריים מאוד
 3 חרוש קטנים קלופים
 1 פאקוס גדול קלוף
 1 אשכול ענבי איזבלה
 1 תפוח מתוק וקרנצ'י
 2 כפות חומץ תפוחים צהובים
 2 כפות פיסטוקים קצוצים גס
 15 עלי נענע קרועים
 מעט מאוד מלח גס ושמן זית

1

את החרוש והפקוס מקלפת
בעזרת כפית מגרדת החוצה את הזרעים במרכז, פורסת דק
את המלפפון לא מקלפת פורסת לעיגולים
את הענבים חוצה ומוציאה את הגרעין, זה זן לא מהונדס עם גרעין גדול וקשה
את התפוח חותכת לרבעים, מגלענת ופורסת דק

2

את כל הירקות מעבירה לקערת הגשה
מוסיפה חומץ תפוחים צהובים ומערבבת, טוב לירקות להיות קצת בחומץ, כמו כבישה קלה וריכוך

3

להגשה, מפזרת פיסטוקים ועלים של נענע
מעט מלח גס ומעט מאוד שמן

Ingredients

 3 מלפפונים ירוקים טריים מאוד
 3 חרוש קטנים קלופים
 1 פאקוס גדול קלוף
 1 אשכול ענבי איזבלה
 1 תפוח מתוק וקרנצ'י
 2 כפות חומץ תפוחים צהובים
 2 כפות פיסטוקים קצוצים גס
 15 עלי נענע קרועים
 מעט מאוד מלח גס ושמן זית

Directions

1

את החרוש והפקוס מקלפת
בעזרת כפית מגרדת החוצה את הזרעים במרכז, פורסת דק
את המלפפון לא מקלפת פורסת לעיגולים
את הענבים חוצה ומוציאה את הגרעין, זה זן לא מהונדס עם גרעין גדול וקשה
את התפוח חותכת לרבעים, מגלענת ופורסת דק

2

את כל הירקות מעבירה לקערת הגשה
מוסיפה חומץ תפוחים צהובים ומערבבת, טוב לירקות להיות קצת בחומץ, כמו כבישה קלה וריכוך

3

להגשה, מפזרת פיסטוקים ועלים של נענע
מעט מלח גס ומעט מאוד שמן

סלט מלפפונים בסוף הקיץ