פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר
Ingredients
Directions
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר