סביצ’ה מפלמידה אדומה

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

הכנות15 minsזמן בישול30 mins
 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית
1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה