סביצ'ה מנגו וטרחון

2/08/2021

השילוב של מנגו ליים וכוסברה הוא מושלם, תוסיפו לו דג ים לבן טרי עם בשר מוצק ויש לכן סלט מרענן מלא טעמים של חופים רחוקים

Prep Time10 minsCook Time5 mins

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

טרחון קטן שלם

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

Ingredients

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

Directions

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

טרחון קטן שלם

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

סביצ'ה מנגו וטרחון
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים