טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ'ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה
על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד
חומרים
אופן ההכנה
על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד