סביצ’ה טרחון וירקות קשים

סלט קליל מרענן וקיצי, האבוקדו מוסיף קרימיות, הירקות הקשים קצוצים קטן ונותנים קראנץ וכולם מלווים את הדג הלבן שניכבש קלות

שלוש מנות

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

Ingredients

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

Directions

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

סביצ’ה טרחון וירקות קשים