200 גרם דג טרחון מפולט
1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
בצל סגול קטן
צנונית
קולורבי
גזר
מלפפון
2 לימון
מלח ים
שמן זית
1
חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לכערה ומטפטפת מיץ לימון
חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לכערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים
Ingredients
200 גרם דג טרחון מפולט
1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
בצל סגול קטן
צנונית
קולורבי
גזר
מלפפון
2 לימון
מלח ים
שמן זית
Directions
1
חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לכערה ומטפטפת מיץ לימון
חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לכערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים