סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט

14/07/2020

טונה טריה כבושה קלות עם מעט חריפות מהרוקט ומתיקות מהענבים

Prep Time15 minsCook Time20 mins

חומרים לארבע מנות ראשונות
 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים

2

מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון

3

פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית לפני ההגשה

Ingredients

חומרים לארבע מנות ראשונות
 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

Directions

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים

2

מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון

3

פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית לפני ההגשה

סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים