סביצ’ה טונה טריה ענבים ורוקט

טונה טריה כבושה קלות עם מעט חריפות מהרוקט ומתיקות מהענבים

הכנות15 minsזמן בישול20 mins

 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים
מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון
פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית

חומרים

 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

אופן ההכנה

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים
מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון
פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית

סביצ’ה טונה טריה ענבים ורוקט