נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

הכנות30 minsזמן בישול8 mins

 קילו ירך חזיר טחונה דק
 או קילו שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

חומרים

 קילו ירך חזיר טחונה דק
 או קילו שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

אופן ההכנה

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

נקניקיות בוקר איטלקיות