הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
חומרים
אופן ההכנה
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא