בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן
חומרים
אופן ההכנה
כדי להצליח עם הלאפות האלו צריך שהירקות יהיו סחוטים היטב
מתחילה בגרוד הירקות על פומפיה דקה
סוחטת בחופנים ככה שהירקות יבשים, ניראים קצת כמו ראש חפוף אחרי מגבת
מוסיפה את העוף ולשה טוב, מוסיפה מלח ואבקת שום
מחממת תנור לחום של 190-200 מעלות. תבנית מעליה נייר אפיה משומן, מחלקת את המסה לארבע חלקים שווים ועושה מהם עיגולים בגודל של כדור טניס
מעבירה לתבנית שני עיגולים ומשטחת טוב ככה שנוצרת דיסקית דקה ואחידה
מכניסה לתנור ל30 דקות, בודקת אחרי 20 דקות האם השולים השחימו, מוכן שהמשטח מורם בקלות ומתקפל ככה שניתן יהיה לגלגל ללאפה
אפשר למרוח בפסטו למלא באבוקדו וירקות
אפשר בממרח קישואים שוארמה וחמוצים
או כל מילוי אחר מלוח שעולה על דעתכן