מרק שאריות

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. מכינה אותו ביום חמישי לפני הקניות לסופשבוע. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. לזרוק זה הכי מבאס

הכנות30 minsזמן בישול45 mins
 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה
1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

Ingredients

 ירקות קשים שנשארו כמו סלק, גזר, שורשים שונים
 עלים שנשארו כמו כרוב קייל תרד סלרי
 מצליבים שנשארו כמו כרובית או ברוקולי
 פטריות שנישארו
 8 שני שום מעוכות
 2 בצלים
 חתיכת ג'ינגר קצוצה
 כף קוקנט אמינו
 כפית מלח הימלאיה

Directions

1

מתחילה בליקוט הירקות מהמקרר והסלסלות, מי שפחות יפה או לא ישרוד את הסופש עובר לקרש חיתוך. אוספת גם שום בצל ג'ינגר סלרי וגזר אלו נותני הטעם
מתישבת לקצוץ הכל קטן

2

מתחילה בהשחמה של השום והג'ינגר בשמן זית או קוקוס או מה שאוהבות
ששחום מוסיפה את הבצל, הגזר והסלרי
זה בסיס הטעם. מוסיפה את שאר הירקות כל פעם אחד ומערבבת פנימה ככה שיהיו מצופים בשומן
כשכל הירקות ניכנסו לסיר מוסיפה כף קוקנט אמינו וכפית מלח, מכסה המים רותחים
מבשלת מכוסה על אש קטנה כ45 דקות

מרק שאריות