בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים
שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מביאה לרתיחה, כל הג'יפה יוצאת למעלה
מסננת את הגרונות מהמים האלו, זה יתן מרק צח
שוטפת את הסיר
מחזירה לסיר את הגרונות ממלא במים מינרלים או מסוננים. מוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני.
מחזירה לאש
חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, אפשר להחליף בגבעולי סלרי עם העלים.
מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי
מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש
המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים
Ingredients
Directions
בוחרת גרונות טריים מאוד, העבים מועדפים למרק הזה, מבקשת לקבל חתוך במקטעים
שוטפת את הגרון ומכניסה לסיר, מכסה במים מביאה לרתיחה, כל הג'יפה יוצאת למעלה
מסננת את הגרונות מהמים האלו, זה יתן מרק צח
שוטפת את הסיר
מחזירה לסיר את הגרונות ממלא במים מינרלים או מסוננים. מוסיפה כף חומץ תפוחים אורגני.
מחזירה לאש
חותכת את הגזר, וכרישה למקטעים, קולפת את הבצל, שוטפת ומקלפת שורש סלרי ענק, סביב מאי אפשר למצוא כאלו בקלות חותכת לפלחים, אפשר להחליף בגבעולי סלרי עם העלים.
מוסיפה פטרוזיליה או שמיר, מוסיפה כפית מלח ועלי דפנה או טימין וכמה גרגירי פילפל אנגלי
מבשלת על אש קטנה שעתים וחצי שלוש
המרק הזה בשונה מציר עצמות, קל מאוד לשתיה
הבישול הארוך של עצמות הגרון מיצר ג'לי עדין שיש בו קולגן שעוזר בשיקום המעי
שומרת במקרר מחזיק שלושה ימים