ממרח קישואים

הכנות15 minsזמן בישול15 mins

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה
את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצליחם להתקרר
בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר

חומרים

 5 קישואים טרים פרוסים לאורך עם הקליפה
 2 בצלים לבנים פרוסים
 75 גרם אגוזי מלך מושרים
 ענף מרווה
 2 כפות שמן זית
 כף בלסמי
 מלח ים

אופן ההכנה

1

משרה אגוזי מלך לא קלויים בשפע של מים, לפחות לשעה
את פרוסות הקישואים מטגנת משני הצדדים בשמן זית, מניחה במחבת גם את עלי המרווה
מטגנת גם את הבצלים
מניחה בצד את הקישואים והבצליחם להתקרר
בבלנדר, או פוד פרוססור מכניסה את הירקות האגוזים המסוננים מהמים, עלי המרווה המטוגנים שמן זית בלסמי ומלח
מפעילה בפולסים עד שהכל מקבל מרקם של ממרח, אם צריך מוסיפה מעט מים חמים למרקם רך יותר

ממרח קישואים