ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

Prep Time5 minsCook Time15 mins
 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 חצי כוס שומן אווז \ בקר \ זית
1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית
ממליחה ומוסיפה עלי מרווה
מורידה לאש קטנה ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים
זה לוקח משהו כמו חצי שעה, במידת הצורך מוסיפה מעט ציר
שמוכן מוציאה לצלחת

2

מוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר
ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד
שמוכן מוציאה לצלחת

3

מוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני
משחימה את הזוקיני משני הצדדים

4

מחכה שהכל יתקרר
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

Ingredients

 חצי קילו כבד עוף טרי
 3 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 זוקיני לא קלוף פרוס לטבעות עבות
 4 עלי מרווה גדולים
 חצי כוס שומן אווז \ בקר \ זית

Directions

1

מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית
ממליחה ומוסיפה עלי מרווה
מורידה לאש קטנה ומטגנת לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים, אבל לא שרופים
זה לוקח משהו כמו חצי שעה, במידת הצורך מוסיפה מעט ציר
שמוכן מוציאה לצלחת

2

מוסיפה למחבת עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר
ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר ורוד
שמוכן מוציאה לצלחת

3

מוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני
משחימה את הזוקיני משני הצדדים

4

מחכה שהכל יתקרר
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר

ממרח כבד עוף וקישואים