מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה. מטגנת יחית לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר וורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר
Ingredients
Directions
מטגנת את הבצל הפרוס במחבת כבדה עם שומן אווז, שומן בקר או שמן זית, ממליחה ומוסיפה עלי מרווה. מטגנת יחית לאט מכוסה כדי שיוצר כרמל והבצלים יצאו שקופים וכהים אבל לא שרופים. מוציאה לצלחת ומוסיפה עוד שמן ואת הכבדים לטיגון קצר, ממליחה טוב ושומרת שהפנים של הכבד ישאר וורוד. שמוכן מוציאה לצלחת ומוסיפה קצת שומן למחבת ואת פרוסות הזוקיני. משחימה את הזוקיני משני הצדדים, מחכה שהכל יתקרר קצת
מכניסה את הבצל הכבדים הקישואים והמרווה למעבד מזון, טוחנת בפולסים, בעדינות שהמרקם ישאר עם קצת חתיכות
מעבירה לצינצנת ולמקרר