דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד
מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה
את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות. משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה
את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות. משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח