מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

הכנות5 minsזמן בישול10 mins

 20 מליטות קטנות טריות מאוד
 מיץ מלימון אחד
 שמן זית עדין לטיגון

1

מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה
את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות. משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח

חומרים

 20 מליטות קטנות טריות מאוד
 מיץ מלימון אחד
 שמן זית עדין לטיגון

אופן ההכנה

1

מתחילה בהשרית הדגים, שוטפת טוב ומורידה את הראש מכל אחד, מניחה בפירקס. סוחטת לימון על כולם ומניחה במקרר לחצי שעה
את הדגים מטגנת ממש לפני שאוכלות. משתמשת במחבת עם תחתית טפלון, משתמשת בשתים שלוש כפות שמן זית עדין. מניחה במחבת ארבעה עד שישה דגים לא בצפיפות, נותנת להם לקבל צבע יפה והופכת לצד השני משהו כמו חמש דקות לכל כיוון. עושה ככה עם כל הכמות. מגישה עם רבע לימון לסחיטה ומלח

מליטות קטנות מטוגנות