מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

חומרים

 נקניקית צ'וריסו פליאו\בשר בקר טחון
 בצל\כרישה\בצל ירוק
 כרובית\ברוקולי\קייל
 עלי מנגולד\עלי סלק\ תרד\ עלי ברוקולי
 פטריות שימגו \ שיטקי \ מלך היער\ פטרית יער

אופן ההכנה

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות

כך עושות
2

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מתחילה עם הבשר חתוך לפיסות ומטגנת קצת
מוסיפה את הבצל משחימה קצת
מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים
אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

מחבת בוקר