מחבת בוקר

16/06/2020

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 נקניקית בוקרבשר טחוןצוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצלכרישהבצל ירוק
 כרוביתברוקוליקייל
 עלי מנגולדעלי סלק תרד
 פטריות שימגו שיטקי מלך היער יער
 1 כוס ציר עצמות

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

Ingredients

 נקניקית בוקרבשר טחוןצוריסו פליאו
 או חופן שרימפס מהמקפיא
 בצלכרישהבצל ירוק
 כרוביתברוקוליקייל
 עלי מנגולדעלי סלק תרד
 פטריות שימגו שיטקי מלך היער יער
 1 כוס ציר עצמות

Directions

1

הרעיון הוא להתצייד היטב למשך כל היום בידיעה שאחר הצהרים תהיה הארוחה הבאה
מחבת כבדה נותנת צריבה טובה וטעמים מקורמלים ולכן היא חשובה
רשימת המרכיבים מאוד ורסטילית הרעיון הוא לבחור
משהו ממשפחת הבצלים
משהו ממשפחת הפטריות
משהו ממשפחת המצליבים
משהו ממשפחת העלים הירוקים

2

חלבונים
בשר בקר שמן יחסית, טחון, שהשומן שלו יעזור לקירמול הירקות
או נקניקית פליאו, או נקניקית בוקר מתכון בסוף הפוסט
או שרימפס מהמקפיא
או לבבות עוף נקיים

כך עושות
3

מתחילה באיסוף המרכיבים לפי מה שיש, חותכת הכל מראש ומלהיטה את המחבת
מטגנת את הבשר או הנקניקיות הם יגירו את השומן שלהם לטיגון הירקות
מוסיפה את הבצל משחימה קצת

4

מוסיפה את הפיטריות והמציליבים ואת הגבעול של העלים הירוקים
מטגנת עוד כמה דקות ומוסיפה את העלים הירוקים. מוסיפה את הציר ומכסה לכמה דקות

5

אם אוכלת ביצים זה הזמן להוסיף אותה
מכסה לשתים שלוש דקות נוספות

גירסה עם שרימפס
6

מטגנת את הבצל והפטריות, מוסיפה את המצליבים והעלים. מוסיפה את הציר ומכסה ל10 דקות
פותחת ומניחה מעל את השרימפס, מכסה לעוד שתי דקות

מחבת בוקר
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים