מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי נטול גלוטן ודגנים בכלל
מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה
לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות
בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים
בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב
מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר
מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס
אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים
Servings 12