מאפינס בננה קפה ופקאן

| 14/04/2021

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי נטול גלוטן ודגנים בכלל

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס שש כפות
חומרים רטובים
 סירופ קוקוס וקפה
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית
חומרים יבשים
 שתים וחצי כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס שש כפות
חומרים רטובים
 סירופ קוקוס וקפה
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית
חומרים יבשים
 שתים וחצי כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן