מאפינס בננה קפה ופקאן

14/04/2021

מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

Prep Time15 minsCook Time25 mins

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

Ingredients

חומרים לסירופ קוקוס
 4 כפות קפה חזק אספרסו מקינטה
 50 גרם סוכר קוקוס שש כפות
חומרים יבשים
 2.50 כוסות קמח שקדים
 רבע כפית סודה לשתיה
 כפית אבקת אפיה
 כפית קינמון
 רבע כפית מלח הימליה דק
 חצי כוס פקאן קצוץ גס
חומרים רטובים
 3 בננות קטנות מאוד בשלות
 סירופ בקוקוס
 2 ביצים אורגניות בינוניות
 3 כפות שמן זית

Directions

הכנה
1

מחממת תנור ל160 מעלות על טורבו
מכינה תבנית מאפינס עם 12 שקעים, בכל אחד שמה כוסית נייר אפיה

2

לסירופ הקוקוס: בקערית קטנה מערבבת את סוכר הקוקוס והקפה, הסוכר נמס בקלות

3

בקערית גדולה מערבבת את כל החומרים היבשים

4

בעוד קערית מועכת את הבננות במזלג טורפת את הביצים פנימה ומוסיפה גם את השמן ואת סירופ הקוקוס מערבבת טוב

5

מאחדת את התערובת היבשה והרטובה בעירבוב מהיר

6

מעבירה בכף את הבלילה לכוסיות הנייר בתבנית
מקשטת בעוד פקאנים על כל מאפינס

7

אופה כ20 עד 25 דקות בחום נמוך
מוציאה ומצננת המאפינס יוצאים רכים ועסיסים

מאפינס בננה קפה ופקאן
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים