בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים. פיתוח מתכון רמי ורטמן
מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות
חומרים
אופן ההכנה
מגרדת את הדלעת ואת שורש הכורכום על מגררת דקה
מערבבת בקערה את הביצים עם שמן הקוקוס, המים, טחינה ומייפל, מוסיפה את הדלעת המגורדת
בקערה נפרדת מערבבת קמח שקדים , קמח קוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
מאחדת את התערובת בבחישה קצרה, אין צורך לערבב הרבה
מעבירה לתבנית שקעים, מרופדת במאנז'טים
בוזקת מעל גרעיני דלעת
אופה ב180 מעלות כחצי שעה
בודקת שקיסם יוצא יבש, ובמידת הצורך מחזירה לעוד כמה דקות