ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

הכנות30 mins
חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס
שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

Ingredients

חומרים
 ליים או לימון בלי גרעינים עם קליפה דקה
 מלח הימליה ורוד גס

Directions

שיטת הכנה
1

הלימונים המועדפים לכבישה הם כאלו עם מעט גרעינים וקליפה דקה. ליים הוא כזה בטבעי עם טעם מעט ירוק. גם לימון יתאים, צריך רק להוציא ממנו את הגרעינים. אפשר להשתמש במלח ורוד גם או במלח אטלנטי אפור, הורוד יותר יפה

2

פורסת דק את הליים, עם יש במנדולינה זה מעולה, לי אין
שופכת מים רותחים לצינצנות הזכוכית שיכילו את הליים
כדאי למצוא כלי שיעזור בדחיסה, מספיק ארוך ועם קצה ישר בקוטר שנכנס לצינצנת
הענין הוא להצליח לדחוס החוצה מפרוסות הלימון את המיץ שלהם בתוכו הן שורות
חלק מהענין בדחיסה הוא לשחרר מהקליפה את האתר שמוסיף עוקץ לטעם
מפזרת בצינצנת שיכבה של מלח ומעל פרוסות ליים בחפיפה. דוחסת. חוזרת על התהליך בשכבות עד שהצינצנת מלאה
עם הדחיסה טובה יהי מספיק מיץ למעלה, אם לא אפשר לסחוט עוד מיץ ולהוסיף לכיסוי
כדי לאטום לאוויר, לפני סגירה לחמם מעט שמן זית וליצוק מעל
סוגרת היטב והופכת, בועות קטנות עולות ומשתחרר אויר כלוא למחרת הופכת חזרה
אחרי שבוע בצל זה כבר מעולה. שמורת במקרר להמון זמן

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד