לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ' בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

הכנות10 minsזמן בישול30 mins

 ברוקולי ראש גדול
 4 ביצים אורגניות
 1 כוס קמח שקדים
 מלח אטלנטי
 שמן קוקוס לשימון התבנית

1

חותכת גס ראש ברוקולי גדול ומכניסה לפוד פרוססור עם להב המתכת, טוחנת בפולסים עד שיש פרורים, מודדת 4 כוסות
מוסיפה לברוקולי קמח שקדים מלח ופילפל ומערבבת, עושה גומה במרכז כמו קן לקליטת הביצים
שוברת פנימה ארבע ביצים, טורפת עם מזלג במעגלים הולכים ומתרחבים, עד של כל פרורי הברוקלי רטובים בביצה. לשה בידים כמו בצק עד שהכל מחובר יפה
על תבנית תנור רגילה מניחה נייר אפיה ומשמנת במעט שמן קוקוס \ זית
משטחת את התערובת על התבנית, משתדלת שהעובי יהיה אחיד, משהו כמו חצי סנטימטר
מכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות
מוציאה ונותנת להתקרר, מקלפת מהנייר וחותכת למלבנים. מכאן הסנדוויץ מתחיל, ניתן לשמור בקרור כמה ימים

חומרים

 ברוקולי ראש גדול
 4 ביצים אורגניות
 1 כוס קמח שקדים
 מלח אטלנטי
 שמן קוקוס לשימון התבנית

אופן ההכנה

1

חותכת גס ראש ברוקולי גדול ומכניסה לפוד פרוססור עם להב המתכת, טוחנת בפולסים עד שיש פרורים, מודדת 4 כוסות
מוסיפה לברוקולי קמח שקדים מלח ופילפל ומערבבת, עושה גומה במרכז כמו קן לקליטת הביצים
שוברת פנימה ארבע ביצים, טורפת עם מזלג במעגלים הולכים ומתרחבים, עד של כל פרורי הברוקלי רטובים בביצה. לשה בידים כמו בצק עד שהכל מחובר יפה
על תבנית תנור רגילה מניחה נייר אפיה ומשמנת במעט שמן קוקוס \ זית
משטחת את התערובת על התבנית, משתדלת שהעובי יהיה אחיד, משהו כמו חצי סנטימטר
מכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות
מוציאה ונותנת להתקרר, מקלפת מהנייר וחותכת למלבנים. מכאן הסנדוויץ מתחיל, ניתן לשמור בקרור כמה ימים

לחם ברוקולי שטוח