לחם ברוקולי שטוח

| 3/06/2020

המתכון במקור של greenkitchenstories למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ' בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

 ברוקולי ראש גדול
 4 ביצים אורגניות מדיום
 1 כוס קמח שקדים
 מלח אטלנטי
 שמן זית לשימון התבנית
 אפשר להוסיף כף שמיר קצוץ

1

חותכת גס ראש ברוקולי גדול ומכניסה לפוד פרוססור עם להב המתכת, טוחנת בפולסים עד שיש פרורים, מודדת 4 כוסות

2

מוסיפה לברוקולי קמח שקדים מלח ופילפל ומערבבת, עושה גומה במרכז כמו קן לקליטת הביצים
שוברת פנימה ארבע ביצים, טורפת עם מזלג במעגלים הולכים ומתרחבים, עד של כל פרורי הברוקלי רטובים בביצה
לשה בידים כמו בצק עד שהכל מחובר יפה

תערובת להכנת לחם ברוקולי

3

על תבנית תנור רגילה מניחה נייר אפיה ומשמנת במעט שמן זית
משטחת את התערובת על התבנית, משתדלת שהעובי יהיה אחיד, משהו כמו חצי סנטימטר
מכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות
מוציאה ונותנת להתקרר, מקלפת מהנייר וחותכת למלבנים. מכאן הסנדוויץ מתחיל, ניתן לשמור בקרור כמה ימים

לחם ברוקולי שטוח אפוי מחולק לפרוסות

Ingredients

 ברוקולי ראש גדול
 4 ביצים אורגניות מדיום
 1 כוס קמח שקדים
 מלח אטלנטי
 שמן זית לשימון התבנית
 אפשר להוסיף כף שמיר קצוץ

Directions

1

חותכת גס ראש ברוקולי גדול ומכניסה לפוד פרוססור עם להב המתכת, טוחנת בפולסים עד שיש פרורים, מודדת 4 כוסות

2

מוסיפה לברוקולי קמח שקדים מלח ופילפל ומערבבת, עושה גומה במרכז כמו קן לקליטת הביצים
שוברת פנימה ארבע ביצים, טורפת עם מזלג במעגלים הולכים ומתרחבים, עד של כל פרורי הברוקלי רטובים בביצה
לשה בידים כמו בצק עד שהכל מחובר יפה

תערובת להכנת לחם ברוקולי

3

על תבנית תנור רגילה מניחה נייר אפיה ומשמנת במעט שמן זית
משטחת את התערובת על התבנית, משתדלת שהעובי יהיה אחיד, משהו כמו חצי סנטימטר
מכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות
מוציאה ונותנת להתקרר, מקלפת מהנייר וחותכת למלבנים. מכאן הסנדוויץ מתחיל, ניתן לשמור בקרור כמה ימים

לחם ברוקולי שטוח אפוי מחולק לפרוסות

לחם ברוקולי שטוח